Mama relax cursus

Slaap je slecht en kom je weinig aan je rust toe? Wil jij leren hoe je jouw baby relaxter kunt maken. Dan is deze mama relax cursus echt iets voor jou.

Yeee je baby is geboren…

…je bent in de nacht aan het voeden en verzorgen. Je slaapt slecht en komt weinig aan rust toe. Overdag bijslapen gaat misschien ook lastiger omdat je al een kleintje hebt rondlopen, Of omdat je weer aan het werk mag. De kleine huilt overdag en in de nacht wanneer je net probeerde te rusten.Je kan je hierdoor minder concentreren en je bent veel prikkelbaarder. Tijd voor jezelf als moeder is er niet maar is wel belangrijk om het slaapgebrek en de inspanningen die een kleintje met zich mee brengt aan te kunnen. De hormonen jagen nog door je hele lijf en je drukke sociale leven en vrienden hangen ook aan je wanneer je weer eens komt. Kortom je zou wel wat rust en ontspanning kunnen gebruiken. Even op mama retraite dat zou echt iets zijn voor je. Maar een paar dagen van huis zie je niet zitten.

Wat zou het fijn zijn om in 1 dag te leren hoe je beter kunt slapen en meer ontspanning kan ervaren op de dag.

EVEN JE BATTERIJ OPLADEN

Door heerlijke oefeningen, ontspanningsoefeningen en lekkere hapjes en drankjes ga je als herboren weer naar huis.

}

IN 1 DAG BABYMASSAGE LEREN

In een dag leer je alle technieken van babymassage en kan je thuis direct aan de slag.

DE EENDAAGSE MAMA RETRAITE

Gezellig met andere mamas even genieten en jezelf opladen zodat je weer lekker ontspannen bent.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Mama relax cursus leer je in 1 dag om beter te slapen, ga ik je alle technieken van babymassage leren en doen we nuchtere ontspanning en slaapoefeningen voor jou waardoor je helemaal tot rust komt. We gaan het hebben over beter slapen bij je kleintje en wat je kan doen tegen krampjes en andere ongemakken en hoe je de rust kunt pakken overdag, we gaan het hebben over meer in het hier en nu zijn en leren om beter te kunnen slapen, En kijken hoe je meer kan genieten van het moederschap. Met heerlijke hapjes en healthy drankjes op tafel kun je lekker bijkletsen met andere leuke moeders. Een verwenmoment voor jou echt even een cadeautje aan jezelf. Een ontspannen mama betekent een ontspannen baby en dat levert minder stress op en geeft veel meer energie, waardoor je ook beter gaat slapen en meer energie hebt om te genieten van de dag. Kom je ook je batterij opladen? Schrijf je vandaag nog in en gun jezelf dit cadeautje!

Heerlijk genieten

  • 1 heerlijke dag van 10 tot 2 uur
  • Babymassage aan de hand van een pop zodat je na de cursus gelijk thuis aan de slag kan.
  • Ontspanningsoefeningen voor jou
  • Voorlichting over beter slapen, ontspanning zoeken overdag en onrust bij je baby, krampjes en meer met aandacht in het nu zijn.
  • Slaap cursus van een uur waarin ik je op een nuchtere manier een slaapoefening laat doen, die gelijk staat aan 4 uur slaap!
  • Videolessen voor thuis die je mee krijgt om gelijk met je kleintje aan de gang te gaan
  • Lekkere hapjes en healthy drankjes

Prijzen en verschillende pakketten

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk.

Giving birth should be your greatest achievement, not your greatest fear

Wat een mooie fijne pure zwangerschap cursus. Mijn vriend was ook helemaal in zijn element. Sabine wat breng je het allemaal zo puur en hilarisch te gelijk. Wij hadden hier echt veel aan. Ook omdat ik niet zo ben van aanraking. Dit zag jij gelijk bij mijn gezicht uitdrukking. Super fijn en knap. We houden je zeker op de hoogte over de bevalling van onze kleine man.

 

– Pauline Kuijt –
M’n vriend vond de cursus net zo leuk als ik vond! En dan te bedenken dat hij eigenlijk absoluut geen zwangerschapscursus wilde doen. Op een hele enthousiaste manier de juiste handvaten vinden voor jezelf tijdens de bevalling waarbij je partner absoluut niet vergeten wordt. Mega aanrader!

 

– Naomi Hamer –
Zoek je een nuchtere bevalcursus die ook geschikt is voor mannen? Ga dan naar Fijn Zwanger! De bevalcursus van Sabine is echt een aanrader.Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en krijgt super nuttige informatie waar je echt wat aan hebt, ook voor vaders! Ik zou het elke vrouw willen aanraden om naar Sabine te gaan om te leren hoe je positief naar een bevalling kan gaan kijken! Zeer waardevol!

 

Anneroos Schaap

Fijn Zwanger

De kassen 15
3833 SE Leusden
fijnzwanger@outlook.com
0630020092