Bevalhaar wat een geweldige term; ‘Ik had er nog nooit van gehoord!’

8 januari 2016 was ik bij de RTL5 opnames van Mannen met een kleintje. De geweldige aanstaande ouders Bien schumacher en Arjen Huffels mogen ontmoeten.

Hier hoorde ik voor het eerst van het woord’Bevalhaar’. rtl5 mannen met een kleintjeArjen de sterrenkapper van veel bekende Nederlanders vroeg aan mij hoe hij Bien der haar zou gaan föhnen. Ik was van mening dat dat je op dat moment als vrouw echt niet zo uitmaakt hoe het zit want je bent druk met bevallen. Maar hij vond het wel een fijn idee dat hij toch wat voor Bien kon betekenen door der haar mooi te maken voor het moment supreme. Tijdens de  haar besprekingen door geef ik ze ademhalingstechnieken en adviezen in verschillende houdingen om een ontspannen badgeboorte te krijgen.

 

Wil je de uitzending terugkijken? In aflevering 1 zit Fijnzwanger rtl 5 mannen met een kleintjeerin en geef ik de aanstaande ouders tips en ademhalingstechnieken voor de naderende geboorte