Als ik tegen mensen vertel dat wij dit keer gekozen hebben voor natuurlijke kraamzorg, kijkt iedereen mij aan of ik niet goed ben. 30 weken zwanger alweer en als mensen aan mij vragen heb je de kraamzorg al geregeld vertel ik dat ik de derde keer gekozen heb voor natuurlijke kraamzorg. Niet een groot bureau zoals bij de andere twee keren waar je niet bij weet wie er de ochtend op je stoep staat, nee nu weet ik zeker dat Ina komt. Een zelfstandig kraambureau wat net iets meer in de kraamtijd geeft dan de grotere bureaus.

Mega hip en echt een verwennerij natuurlijke kraamzorg

Het grote voordeel is dat ik van tevoren al weet wie er komt. En geloof mij dat is echt heel fijn als je vol met hormonen en kraamtranen in je bed ligt te wachten om te kijken wie er straks een week in je huis rondloopt. De eerste keer dat wij kraamzorg kregen waren we erg blij met een goeie en lieve vrouw in huis. Maar de tweede keer was een regelrechte ramp!

De klik was er niet en ze was drukker met mijn hond een pootje te leren geven dan aan mij en de baby zorg te geven. Ons zoontje van toen 1,5 jaar oud stond aan de trap te huilen, waar ze naar hem snauwde ‘of hij wel even op wou houden met dat gejank’ uh..sorry maar hij is 1,5 jaar en snapt totaal niet wat hem overkomt. Waarna ze vervolgens weer doorging met schrijven in haar boek want dat was belangrijk.

Dus toen we weer in blije verwachting waren ben ik veel selectiever geworden, de cadeaus wat je soms krijgt als je je bij de bureaus in laat schrijven deden mij nu niet zoveel meer. Deze keer wil ik er van gaan genieten en mezelf na de bevalling echt even rust geven.

Maar als ik het in mijn omgeving vertel over natuurlijke kraamzorg kijken ze mij vreemd aan. En denken de meeste dat er dan een geiten wollen sok figuur bij je over de vloer komt. We leven tegenwoordig veel bewuster en we maken veel bewustere keuzes. Waarom dan ook niet een bewuste keuze maken met het kraamzorg bureau? Natuurlijke kraamzorg is tegenwoordig mega hip!

Wat bieden ze extra dan een ander bureau? De naam zegt het al ze zullen natuurlijke producten gebruiken. Daarnaast is rust en ontspanning heel erg belangrijk. We gaan dit keer actief aan de slag met borstvoeding, want dat ging door de vorige kraamdagen ook compleet mis. En ze zullen als je daar behoefte aan hebt eerder een lekkere voetmassage geven of een handmassage of een kraambed massage.Nou ik kan niet wachten.

Wat heel prettig was dat al is het je derde ze persoonlijk contact komen maken, want wat vaak gebeurd is dat je bij de tweede een telefonische afspraak krijgt met een telefoniste.

Dus toen ik gisteren een bezoek van ruim 2 uur kreeg was ik uber blij, we hebben mijn verwachtingen besproken en ook hoe de vorige keer was verlopen, maar ook voor onze twee kleine mannen was volop aandacht. Iets wat echt belangrijk is want die gaan haar het meeste meemaken als ik boven lig met de kleine meid. Aan het eind kwam ze met een mooie echt super gave luier etui aan. Gevuld met natuurlijke luiers en heerlijke mama producten. Je snapt het al ik kan niet wachten tot ze komt.

Wie weet kan ik haar gewoon twee weken reserveren!

 

 

http://www.mamaplaats.nl/blog/mega-hip-en-echt-een-verwennerij-natuurlijke-kraamzorg