Een bewuste geboorte

 

Ben jij een bewuste moeder, en wil jij je op en top voorbereiden op de geboorte?

 

Geniet je van je zwangerschap, en wil jij je bewust voorbereiden op een geboorte met technieken van hypnobirthing en mindfulness?
Zoek je een cursus die je niet vertelt hoe het moet, maar die aansluit bij wat jij nodig hebt? Van harte! Die heb je gevonden

 

 

 

Wat krijg je allemaal te leren:

Ontspanningsoefeningen, meditatie, en hypnose voor in de zwangerschap en tijdens de geboorte.

Is het een cursus voor iedereen?

Voor iedereen die wil leren om bewust en ontspannen te bevallen is de cursus geschikt.

l

Krijg je huiswerk voor thuis?

Bij de cursus zit een e-book waar oefeningen in staan, je hoeft niks maar om sneller te kunnen ontspannen adviseer ik je wel te oefenen.

Een natuurlijke geboorte met de technieken van hypnobirthing en mindfulness.

Een natuurlijke geboorte, een geboorte die hoort bij jullie, die start op een natuurlijke manier en die uitgaat van de kracht van de vrouw. Het lichaam van een vrouw weet wat het moet doen en heeft alles in huis om de geboorte op een natuurlijke manier te laten verlopen. De basisvoorwaarden zijn rust, veiligheid, ontspanning en onvoorwaardelijk vertrouwen in je partner. Het kan zijn dat je in het ziekenhuis wilt (moet)bevallen. Ook dan is het goed om bewust om te gaan met voorstellen. Is een keizersnee de manier waarop jouw kindje geboren wordt? Zelfs daarop kun jij je bewust voorbereiden, je zult minder medicatie nodig hebben en hechting met je kindje komt direct op gang.

 

Tijdens de cursusmomenten speelt hypnose en mindfulness bij bevallingen(hypnobirthing) een grote rol. Je gaat hypnose samen ervaren en zelfhypnose leren toepassen. Je leert bewust nadenken over processen die zwangerschap en geboorte beïnvloeden. Je krijgt handvatten om tijdens de geboorte ontspannen te blijven en zo een bewuste en natuurlijke geboorte te ervaren. Een goede geboorte is als fundament voor een goede start van een nieuw leven.

Rust, veiligheid, ontspanning en vertrouwen.

 

Wat een vrouw nodig heeft is; veiligheid, rust, ontspanning, onvoorwaardelijke steun en vertrouwen, om het lichaam te laten doen waarvoor het gemaakt is. Tijdens de cursusmomenten krijg je twee hypnose sessies als voorbereiding. Je krijgt leert om ontspanning en hypnose in te zetten tijdens de bevalling.
De partner leert hypnose toe te passen én je leert zelfhypnose. Vanuit jullie relatie ga je heel bewust nadenken over hoe jullie het proces het best kunnen ondersteunen, je kent elkaars voorkeuren en smaak. Daarnaast krijgen jullie heel veel informatie en handvatten mee om over na te denken.

Rust, veiligheid, ontspanning en vertrouwen.

 

Wat een vrouw nodig heeft is; veiligheid, rust, ontspanning, onvoorwaardelijke steun en vertrouwen, om het lichaam te laten doen waarvoor het gemaakt is. Tijdens de cursusmomenten krijg je twee hypnose sessies als voorbereiding. Je krijgt leert om ontspanning en hypnobirthing in te zetten tijdens de bevalling.
De partner leert hypnose toe te passen én je leert zelfhypnose. Vanuit jullie relatie ga je heel bewust nadenken over hoe jullie het proces het best kunnen ondersteunen, je kent elkaars voorkeuren en smaak. Daarnaast krijgen jullie heel veel informatie en handvatten mee om over na te denken.

Een mooie geboorte, een gelukkige baby.

Het e-book staat vol met oefeningen, informatie tips en trucs en opdrachten met mindfulness en hypnobirthing. We gaan je niet vertellen hoe het moet, jullie gaan kiezen wat bij je past. We gaan je zoveel mogelijk informeren over opties en consequenties. Zodat de geboorte “een bewuste geboorte” is bij je past en waar je met plezier op terug kunt kijken.

Wil je ook graag een bewuste geboorte met hypnobirthing volgen? Of heb je nog wat vragen?

Kom in contact